Donateurs

Word donateur
Word donateur

Bent u ook geïnteresseerd in het behoud van het culturele erfgoed van Almelo? Dan kunt u ons helpen met een donatie. We hebben uw hulp hard nodig, want we zitten vol plannen en die willen we graag ten uitvoer brengen. U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN nummer NL41ABNA0481012249, t.n.v. Stichting Stadsherstel Almelo.

Jaarlijkse donatie

Met een jaarlijkse bijdrage zijn we erg blij maar natuurlijk is een eenmalige gift of legaat ook van harte welkom.

Stichting Stadsherstel Almelo staat bij de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) onder nummer 0084.46.631 Dat betekent voor onze donateurs dat hun financiële bijdrage fiscaal aftrekbaar is.
Lees meer over onze ANBI-verklaring »

Urenco

Eén van onze sponsors die jaarlijks met een substantiële donatie over de brug komt is Urenco, de afkorting van Uranium Enrichment Corporation. Een welbekend, solide bedrijf in Almelo, dat inmiddels al weer sinds 1971 gevestigd is aan de zuidoostkant van de stad.
Lees meer over Urenco »

Herman Finkers en Torino

Herman Finkers is niet alleen al jaren donateur van Stadsherstel maar hij sponsort ons ook nog eens op een bijzondere manier. Torino, een speciaalwinkel op het gebied van chocolade, koffie en thee, verkoopt al een aantal jaren chocoladetegeltjes voorzien van een spreuk van Herman.
Lees meer over Herman en Torino »